Azonosító: W108794
családi ház
Halásztelek
alapterület: 300 m²
ár: 179 500 000 Ft
telek alapterülete: 604 m²
szoba: 6  
állapota: újszerű  
egyedi fűtés; fűtés: gáz; parkoló;

Érdeklődni

Nádházi Erika

sales referens

06706050561

HOUSE EXPERT HUNGARY

2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 31/12.

Biztonsági kód: 2 + 3 =

Az ingatlan bemutatása

Tekintse meg friss kiemelt megbízásunkat!

Megvételre kínálok Halásztelek frekventált részén, kiváló adottságokkal, valamint kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkező ingatlant. Ez a csodaszép családi otthon, most várja új tulajdonosát.
Az ingatlan a Városközponthoz közel, mégis nyugodt, csendes utcában található. Sétatávolságra elérhető, közoktatási, valamint egészségügyi intézmények, kézműves pékség, SPÁR, CBA, gyógyszertár stb. Gyermekes családok részére a közeli játszótér biztosít közösségi programot a hasonló családokkal. Az épület 2021 -es évben teljes felújítást kapott. Új nyílászárók, villanyhálózat, valamint a tetőszerkezet komplett cseréjével, továbbá az épület 10 cm-es homlokzati, és lábazati hőszigetelésével, egy modern, energiatakarékos ingatlanná lett átalakítva ez a családi ház . A fűtést és melegvíz ellátás, víztartályos cirkó kazán biztosítja. A hűtő-fűtő klímaberendezés a nyári napokon a hűtésben, a tavasz és őszi napokon az átmeneti fűtésben játszik nagy szerepet. A műanyag homlokzati nyílászárók redőnnyel és rovarhálóval felszereltek. Az épület 1980-as években, szinteltolással épült, mély alapozással, B30-as téglából.
A fél szuterénben, amely 2,50 m belmagassággal rendelkezik, egy 20 m2- es szoba és 25 m2 -es mosókonyha található. Erről a szintről lehet az alsóbb pince szintre lejutni, amely több tárolási lehetőséget biztosít. A földszinten egy szoba 25m2, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, gardrób, található. Tovább a felsőbb szint felé haladva a lépcsőn, tágas amerikai konyhás nappaliba jutunk. Ezek a terek a későbbiekben külön részre is választhatók. A konyha része a kamra, amely nyugati fekvése miatt mindig hűvös. A nappali, konyha részéből a közel 50 m2 -es teraszra jutunk, mely remek lehetőséget rejt magában a családi összejövetelek részére, de ha csak a madárcsiripelést hallgatnánk, vagy a bárányfelhők vonulását szemlélnénk, itt azt is megtehetjük.
A következő szinten két hálószoba, gardrób, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, található, innen felfelé pedig újabb hálószobák lettek kialakítva. A tetőtérben még kettő további szoba kialakítására van lehetőség.
A füvesített, parkosított udvaron kerti faház áll. Az öntözést automata öntözőberendezés biztosítja. Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik. Az udvar felől megközelíthető a fél szuterénszint, mely remek lehetőséget jelent vállalkozások részére. Az udvar térkövezett részén négy autó részére kényelmes beállására van lehetőség. A ház előtti hatalmas parkoló is minden igényt kielégít.
A lakótérben a 6 tágas szoba, valamint a többi funkcionális tér kialakítása által az épület számos lehetőséget rejt magában. Ide valóban csak beköltözni kell. A teljes ingatlant élhető terek, igényesség, kiváló enteriőr jellemzi.

Hívjon bizalommal, hogy megmutathassam Önnek álmai otthonát!


Szolgáltatásaink:
Tervezés, építés-felújítás
Ingatlanok értékesítése-bérbeadása
Ügyvédi és egyéb jogi tanácsadás
Az adásvétel lebonyolítása
Bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézés
Hivatalos értékbecslés, statikai tervek
Energetikai tanúsítvány elkészítése
Rezsinullázó rendszerek telepítése állami támogatással

Nádházi Erika
06706050561
nadhazierika@houseexpert.hu

 

HOUSE EXPERT HUNGARY

Dabas, Bartók Béla út 95-97.

Tel.: 0670 581 1195

Kérem keressenek

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat