Azonosító: W109243
családi ház
Kalocsa
alapterület: 165 m²
ár: 65 000 000 Ft
szoba: 6 (nappalival)  
állapota: újszerű  
parkoló;

Érdeklődni

Pécsi Nikolett

sales manager

06706745745

HOUSE EXPERT HUNGARY

2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 31/12.

Biztonsági kód: 2 + 4 =

Az ingatlan bemutatása

AKCIÓS ÁR! AKCIÓS ÁR! A meghirdetett ár a berendezések nélkül értendő! AKCIÓS ÁR! AKCIÓS ÁR!

Kalocsa kertvárosi részén kínálok megvételre, csendes utcában 872 m2 -es telken, egy kétszintes 165 m2 -es családi ház.
Az ingatlan alkalmas egy nagy családnak, vagy több generáció részére. 2022-es évben az épület megkapta a kétgenerációs minősítés, így több földgázt kap a kedvezményes rezsicsökkentett áron.

A lakótérben a földszinten található, a nappali, 3 szoba, nagy méretű ablakokkal, valamint az egyik szobához terasz is tartozik. Továbbá a mosókonyha is ezen a szinten található. Az épület jó tájolásának köszönhető, hogy napközben folyamatosan napfény sugarai tölti meg a szobákat. Az étkezővel összekapcsolt konyha, teljesen gépesített. (beépített mosogatógép, villanysütő és főzőlap). Tágas épített zuhanyzós fürdőszoba egyedi mosdóval, toilettel is ezen a szinten található. Az emeletre tölgyfa lépcsőn juthatunk fel. Amerikai konyha, étkező, klímás nappali, kettő hálószoba, melyből az egyik erkéllyel rendelkezik. Az emeleti fürdőszobában, fürdőkád, mosdó, toilett. A kiváló tér kihasználásával még egy kis gardróbnak is jutott itt hely. Ez a szint, külön bejárattal, teljesen önálló lakrésznek is használható.

A telek belső udvari részén, egy 15 m2-es fedett kerti pavilon található, mely kiválóan alkalmas, nyári családi, baráti összejövetelekhez. Mellette tűzrakó, bográcsozáshoz, sütögetésekhez.
A kert további részében kettő garázs, tároló és parkosított udvar található.
A ház 2/3 része alatt pince lett kialakítva. Ebben a részben van az új Baxi gázkazán, vegyes kazán és egy hőtárolós bojler. Az épület összes nyílászárója, még a pinceszinten is új, modern szigetelésűre lettek kicserélve. Így biztosított, hogy alacsony rezsiköltséggel kalkulálhatnak a tulajdonosok.
A teljes felújítás alkalmával továbbá felújításra került a teljes fűtés és vízhálózat, burkolatok cseréje, újépítésű a kerítés, mely elektromos kapunyitó technikával lett átszerelve. A gépjármű bejáró és a garázsok előtti tér betonozott, az udvarban található zöld felület frissen parkosítva.

Még bőven sorolhatnám ennek az igazi családi otthonnak a jó tulajdonságait, több mondaton át. Viszont inkább ezt már szóban tenném egy találkozó alkalmával az ingatlannál.

Hívjon bizalommal akár hétvégén is! Egyeztessünk időpontot egy személyes találkozóra! 

Szolgáltatásaink:

Tervezés, építés-felújítás
Ingatlanok értékesítése-bérbeadása
Ügyvédi és egyéb jogi tanácsadás
Az adásvétel lebonyolítása
Bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézés
Hivatalos értékbecslés, statikai tervek
Energetikai tanúsítvány elkészítése
Rezsinullázó rendszerek telepítése állami támogatással

 

HOUSE EXPERT HUNGARY

Dabas, Bartók Béla út 95-97.

Tel.: 0670 581 1195

Kérem keressenek

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat