Azonosító: W91700
családi ház
Budapest-XX. kerület
alapterület: 235 m²
ár: 158 000 000 Ft
telek alapterülete: 467 m²
szoba: 6 (nappalival)  
egyedi fűtés; parkoló;

Érdeklődni

Nagy Lajos

construction-sales manager

0670 6745745

HOUSE EXPERT HUNGARY

Dabas, Bartók Béla út 95-97.

Biztonsági kód: 3 + 2 =

Az ingatlan bemutatása

Budapesten a XX. kerületében kínálok megvételre 467 m2 -es, összközműves telken, 2016 - ban átépített 260 m2 lakótérrel rendelkező, kétgenerációs, exkluzív családi házat.
A földszinten található előszoba, 2 szoba, konyha-étkező-nappali, 2 fürdőszoba, konyhai tároló, valamint a fűtés központi része.
Az emeleti szinten 3 szoba, fürdőszoba került kialakításra. A ház fűtésről elektromos kazán, és egy gyönyörű, vízteres kandalló gondoskodik padlófűtésen, és radiátorokon keresztül. A hűtést 2 inverteres klíma biztosítja. A gázfűtés kialakítása is megoldható az épületben. A gázcsonk telken belül található.
A családi ház a 2016 - os teljes átépítésekor új modern fa hatású, műanyag nyílászárók szúnyoghálóval, részlegesen motoros redőnnyel kerültek beépítésre, valamint a víz-villanyvezetékek, burkolatok, szaniterek komplett cseréjével új állapotba került a teljes lakótér.
2021-ben új konyhabútor lett beépítve. A fix rögzítésű bútorok a vételár részét képezik.
Az épület alatt 6 m2 száraz pince található. A tégla építés, valamint a 10 cm - es szigetelés biztosítja az alacsony rezsiköltséget.
Az exkluzív hangulatú udvar, kiváló lehetőséget teremt a kerti party rendezéséhez: grillező, bográcsozó, árnyékolóval fedett étkező részen. Egy kis oázisként igazi látványosság a kerti tó. A 4 személyes jakuzzi a wellness élmény biztosítéka. A térkövezett udvaron 2 fedett autóbeálló közvetlenül az utcafrontról megközelíthető.
Az ingatlan közelben található: Bölcsőde, Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, valamint bevásárlási lehetőségek, Bankok, tömegközlekedési megállók.
Még több mondatban sorolhatnám ennek az exkluzív családi otthonnak a jó tulajdonságait. Viszont ezt az élményt csak személyesen tudja átélni az érdeklődő amennyiben megtekinti az ingatlant.

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is, hogy személyesen bemutathassam Önnek, ezt a remek ár/érték arányú ingatlant!


Szolgáltatásaink:

Tervezés, építés-felújítás

Ingatlanok értékesítése-bérbeadása
Ügyvédi és egyéb jogi tanácsadás
Az adásvétel lebonyolítása
Bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézés
Hivatalos értékbecslés, statikai tervek
Energetikai tanúsítvány elkészítése
Rezsinullázó rendszerek telepítése Állami támogatással

 

HOUSE EXPERT HUNGARY

Dabas, Bartók Béla út 95-97.

Tel.: 0670 581 1195

Kérem keressenek

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat